Viidakon tähtöset: Joni Hesselgren

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Avoin ja pidättelemätön Joni ei jää hiljaiseksi missään, ei siis viidakossakaan. Hänet tunnetaan tubettajana värikkäistä, kohahduttavista ”rant-videoistaan”. Nyt Joni on valmis kääntämään uuden sivun elämässään. Joni uskoo, että kokemukset viidakon keskellä siivittävät hänet kohti loisteliasta tulevaisuutta, mieluiten ilman ötököitä.

Rääväsuu vaatevegaani, joka kärsii Itsediagnisoidust rampauttavasta masennuksesta sekä äkillisest köyhyydestä (katso: mun sugardaddy hylkäs mut) -jonka myötä mun julkasutahti on 3kk välein. Se on ku kattois televisiosarjaa, mut yhel surkeel näyttelijäl ja jonka production value on 0.

Jonin YouTube

Joni ja Jonin tuomio

Tubettaja ja sometähti Joni Hesselgren tuomittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa syylliseksi kolmeen kunnianloukkaukseen. Hesselgrenin todettiin loukanneen tubettaja Janne Naakan kunniaa kolmella eri Youtube-videolla.

Hesselgrenin saama rangaistus kolmesta rikoksesta on yhteensä 120 päiväsakkoa, mikä hänen tulojensa perusteella tarkoittaa 720 euroa. Lisäksi Hesselgrenin on maksettava Janne Naakalle 8 000 euroa kärsimyksestä ja 2 000 euroa tilapäisestä haitasta. Hesselgrenin on myös korvattava Naakan oikeudenkäyntikulut, jotka ovat 8 035,20 euroa, korkoineen.

Joni ja valkaistu peräaukko

Kyseessä on kauneustrendi, joka on saanut nopeasti suosiota. Trendin estetiikka juontaa juurensa aikuisviihdemaailmaan.

Viime vuosina useat Hollywood-tähdet ovat julkisesti puhuneet kauneusoperaatiosta, jossa peräaukon alue valkaistaan ammattilaisten toimesta käyttäen esimerkiksi happoa tai laserteknologiaa. Yksi hoitokerta maksaa noin 500 euroa. Lisäksi markkinoilla on useita voiteita, jotka on tarkoitettu kotikäyttöön.

Realitytähdet kuten Kourtney Kardashian ja Charlotte Crosby ovat julkisesti kertoneet käyneensä kyseisessä toimenpiteessä.

Vastaa