Diili 2024 – mitä on luvassa

Kirjoittajan kuva

By Pomo

Miten pärjäävät Diili kilpailijat tulevalla kohta alkavalla kaudella. Mukana mm. räppäri Uniikin tyttöystävänä paremmin tunnettu Sandra Rinta-Panttila tai TV:stä tuttu kokki Miki Puikkonen?

Sandra Rinta-Panttila, 31-vuotias markkinointipäällikkö Helsingistä, erottuu joukosta kunnianhimoisuudellaan, idearikkaudellaan ja sanavalmiudellaan. Hänelle on luontaista ottaa vastaan erilaisia projekteja ja viedä ne menestyksekkäästi maaliin. Sandran työskentelytapa on tiimikeskeinen, ja hän nauttii uusien haasteiden kohtaamisesta sekä jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestään.

Tiimipelaaja ja optimisti

Sandran vahvuudet ilmenevät erityisesti tiimityössä. Hän on innokas tiimipelaaja, joka nauttii haasteista ja itsensä kehittämisestä. Hänen suorapuheinen ja optimistinen luonteensa yhdistettynä voimakkaaseen intensiteettiin ja intohimoon työssään tekee hänestä arvokkaan työntekijän. Sandran kyky kääriä hihansa ja tarttua toimeen näkyy hänen työssään, erityisesti projektien vetämisessä ja kokonaisuuksien hallitsemisessa.

Koulutus ja urakehitys

Sandra on saanut koulutuksensa hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdosta ammattikorkeakoulutasolla ja suorittanut markkinoinnin maisterin tutkinnon Tallinnassa. Hän toimii tällä hetkellä kansainvälisessä alustatalousyrityksessä operatiivisena markkinointipäällikkönä, vastaten muun muassa tapahtumista ja promootioista. Hänellä on myös aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä B2B-myynnistä, mikä on rikastuttanut hänen ammatillista osaamistaan.

Miki Puikkonen, 33-vuotias yrittäjä ja keittiömestari Helsingistä, on tunnettu rohkeudestaan ja luovuudestaan keittiössä. Hän nousi julkisuuteen MasterChef 2020 -kilpailun myötä ja on sen jälkeen vakiinnuttanut asemansa huippukokkina sekä yrittäjänä ravintola-alalla. Miki on osoittanut ainutlaatuista rohkeutta ja omistautumista urallaan, mikä on tuonut hänelle menestystä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Kansainvälinen kokemus ja yrittäjyys

Mikin ura on ollut täynnä monipuolisia haasteita. Hän on työskennellyt useissa eri maissa, kuten Dubaissa ja Perussa, osallistuen suuriin yleisötapahtumiin ja työskennellen arvostetuissa hotelleissa. Tämä kansainvälinen kokemus on kartuttanut hänen ammattitaitoaan ja tuonut uusia näkemyksiä keittiömestarin työhön. Nykyään Miki toimii operatiivisena johtajana ja kehittää erilaisia projekteja oman yrityksensä kautta, osoittaen ainutlaatuista yrittäjähenkeä ja intohimoa ravintola-alaan.

Henkilökohtainen elämä ja harrastukset

Miki painottaa perheen ja läheisten merkitystä urallaan. Hänen avopuolisonsa tuki on ollut hänelle korvaamatonta hänen matkallaan. Urheilu ja vauhtilajit, kuten moottoripyöräily, lumilautailu ja surffaus, ovat Mikille tärkeitä, ja hän käyttää vapaa-aikaansa näihin aktiviteetteihin. Hän myös rauhoittuu ja nauttii ruoanlaitosta sekä reseptien kehittelystä erityisesti sienisesongin aikaan Suomen sienimetsissä.

Vai viekö voiton rautainen yritysjohtaja….

Niklas Nukari, 30-vuotias konsernijohtaja Kotkasta, on esimerkki poikkeuksellisen varhaisesta menestyksestä liike-elämässä. Hän aloitti työelämän jo 11-vuotiaana ja on siitä lähtien kulkut urallaan määrätietoisesti ja intohimolla. Autot ovat olleet hänen suuri intohimonsa, mikä johti hänet perustamaan ensimmäisen yrityksensä jo 16-vuotiaana. Niklaksen ura on merkittävästi laajentunut siitä lähtien, sisältäen useita yritysperustamisia ja johtotehtäviä.

Yrittäjyys ja tiimityöskentelyn arvostus

Niklaksen yrittäjäura on ollut merkittävää, sillä hän on perustanut kahdeksan eri yritystä ja toiminut toimitusjohtajana sekä hallituksen jäsenenä lukuisissa yrityksissä. Hänet tunnetaan periksiantamattomana ja tehokkaana toimijana, joka saa asiat tapahtumaan. Vaikka Niklas on menestynyt yrittäjänä, hän korostaa tiimipelaajan rooliaan. Hän uskoo, että menestyksen avain on yhteistyössä ja yhteisissä ponnisteluissa, mikä heijastuu hänen työskentelytavoissaan.

Voittamisen asenne ja harrastukset

Niklas ei rajoitu vain liiketoimintaan, vaan hänen elämässään on tärkeä sija myös harrastuksilla. Hän on omaksunut voittamisen asenteen kaikessa, mitä tekee, olipa kyseessä sitten uuden harrastuksen aloittaminen, kuten golf, tai osallistuminen maratoniin. Niklas uskoo vahvasti omiin mahdollisuuksiinsa voittaa niin itsensä kuin kilpailut, joihin hän osallistuu. Tämä asenne on ollut keskeinen osa hänen menestystään niin liike-elämässä kuin henkilökohtaisessa elämässään.

Yksi kommentti artikkeliin ”Diili 2024 – mitä on luvassa”

Vastaa